Norton SOS (6)

Stuart Garner’s echtgenote Susannah heeft de leiding van Norton MC Ltd. op zich genomen.

Norton MC? Ja, Norton MC is de nieuwe naam van Norton Motor Cars Ltd., een van de bv’s die Stuart Garner versleten heeft. Dit was op zijn beurt de naamopvolger van TTorpa, door Garner in 2015 in het leven geroepen in een poging met het bestuur van de Isle of Man een commercieel aantrekkelijke(re) TT op poten te zetten. Het plan verdween hetzelfde jaar in de bureaula, waarna Garner TTorpa omdoopte in Norton Motor Cars Ltd.

Zowel de verandering van firmanaam als van leiding werd anderhalve week geleden door de Britse Kamer van Koophandel geregistreerd.

Www.superbike.co.uk meldt dit bericht op zijn site waar we ook gewaar worden dat Garner (nog) niet op het bericht heeft gereageerd. Accountantskantoor BDO, dat het in faillissement verkerende Norton Motorcycles beheert, zegt dat Norton MC niet onder haar verantwoordelijkheid valt.

Volgens de Brit Stuart Fillingham die de Nortonverwikkelingen op zijn YouTube-kanaal volgt en becommentarieert, zou Garner (Stuart) met de naamswijziging een overname willen dwarsbomen. Naast een overgenomen Norton Motorcycles zou dan een bedrijf bestaan dat als Norton MC door het leven gaat. Zijn vrouw Susan zou hierbij als ‘strovrouw’ zijn ingezet.


Dit bericht is geplaatst in blog met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie