Uitgerinkeld? Bike soundcard!

Motorrijden is leunen in de bocht, je onttrekken aan de zwaartekracht. Is de wind om je kop, uit je zadel trillen en is het opsnuiven van opgewarmde Castrol en van zomerse hooilanden.

broughMaar is ook voor een heel belangrijk deel geluid. De sound van de driftige tweecilinder tweetakt-Suzuki tot de allesoverdonderende MV Agusta, van de boxer die zich niet gek laat maken tot een droge, in de verre verte wegstervende eencilinder.

Wie zijn kerstboodschap met een geluidskaartje eens in iets anders wil verpakken dan een paar rinkelende jingle bells kan kijken op de site reallywildcards.com. Deze heeft naaste een grote voorraad natuurgeluiden sinds kort ook soundcards in huis waarop een Brough Superior 11.50 (1936) en een viercilinder Honda RC 162 uit 1961 de hoofdrol spelen.

7060jaguar-600x600Overigens valt me bij het afspelen op dat het geluid van de stationair draaiende Brough, een helse machine, hier klinkt als een baggermolen met wel erg veel kettinggeratel.

Naast vele vogel-, knaag- en roofdiergeluiden staat er op de site ook nog een flinke reeks met soundcards van classic cars klaar. Een hele lekkere is de Jaguar soundcard. Maar dan wel die van de dierenafdeling. Gromt als de mooiste Panther.

 

De kaarten kosten zes pond het stuk en er komt nog 20 procent tax bovenop.

Dit bericht is geplaatst in blog met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie